pondělí 10. prosince 2012

Věci, které by ti neměly chybět v šatníku v zimě!



Tumblr_met2mqz4ii1rt39sto1_1280_large

1. Rukavice
Ať už pletené, či lyžařské, to je jedno, hlavně že hřejou. A navíc, nemusíš se bát, na výběr je nepřeberné množství moderních rukavic, jako jsou třeba tyhle, s knoflíčekem. Když ti bude zima na prsty, jednoduše odknoflíčkuješ a nasadíš přes prsty. Teď jsou velice populární, takže směle do nich, seženeš je na každém rohu :)

Tumblr_meqyie3mpy1ryfz1eo1_400_large
2. Šála
Když si vybíráš šálu, tak msíš dbát především na to, aby ti byla pohodlná, aby tě "neškrábala" a hlavně aby byla teploučká a příjemná. Já osobně mám nekonečnou šálu v černém z GATE a jsem s ní naprosto spokojená. Je jemňoučká a teploučká :) A nekonečnou šálu si můžeš uplést i ty sama nebo pokud budeš chtít, můžeš poprosit mamču, nebo babičku, určitě ti pomůžeou, nebo ti ji rovnou upletou :))
530489_559318180761358_380031078_n_large
3. Čepice
Možná si teď klepeš na čelo a říkáš si, jestli jsem se náhodou netrkla do hlavy. No, pokud tedy chceš, aby ti umrzly uši, čepici samozřejmně nosi neumíš. Ale jak u předešlých doplňku a nezbytných zimních kousků zase opakuju, je nepřeberné množství čepic, moderních vzorů. Teď se znovu vrátily do módy Norské vzory, jak u svetrů tak i čepic a šál. Opět si můžeš z čeho vybrat, tak tě prosím, čepici nepodceňuj!

Tumblr_meq0nocabe1rjhoi6o1_500_large

4. Svetr
Svetry se opět vracejí do módy a to ve velkém stylu. Obnovují se Norské vzory, aztécké vzory a i Dineyovské se dají sehnat. Prostě svetry teď strašně moc frčí a tak si pro nějaký rychle utíkej. V šatníku ti nesmí chybět. A vzory s jelenama co se ti zdají být kýčovité se lidem znova líbí, takže to nepodceňuj, navíc pěkně zahřejou :))

Vaše Barča :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, za všechny Vaše komentáře!